De herfst is in aantocht en dat bezorgt menig natuurliefhebber reeds kriebels in de buik. Het is een prachtig seizoen vol kleurenpracht, perfect voor een gezellige wandeling met vrienden of familie! Het Feest van de Tuin in Beervelde kan uw volgende bestemming worden voor een herfstwandeling in een magnifieke tuin en omgeving.

U kan dan ook een bezoekje brengen aan onze beursstand om onze smeedijzeren serres van dichtbij te kunnen bekijken.

Waarom een bezoekje brengen?

Het Feest van de Tuin in Beervelde is in de eerste plaats een plantenbeurs. Als tuin- en natuurliefhebber kan u op deze beurs kennismaken met specialisten van allerlei soorten tuinplanten.

Daarnaast wordt er op deze tuinbeurs ook aandacht besteed aan alles wat met de tuin te maken heeft zoals bloemschikken, tuinarchitectuur, tuingereedschap, serres en ornamenten voor in de tuin, meubilair voor in de tuin, tuinkledij, dieren in de tuin, tuinmagazines, boeken, enzovoort.

Ten slotte wordt er ook plaats en ruimte voorzien voor deelnemers met andere interesses zoals kunst, mode, gastronomie en decoratie. Dankzij deze evenwichtige mix komen bezoekers zonder tuin dus ook aan hun trekken.

Video Herfsteditie 2017

Workshops en demonstraties

Tijdens uw bezoek aan deze Tuindagen in Beervelde wordt u ook verwend met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, een roofvogelshow en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen.

Daarnaast worden er ook een pak workshops en demonstraties georganiseerd! Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de tabs “Beleving, workshops” en “Tips” op de gedetailleerde infopagina van deze herfsteditie van de Tuindagen in 2018.

Het Feest van de Tuin in Beervelde in cijfers

  • Meer dan 230 exposanten zijn aanwezig op deze herfsteditie
  • Er worden meer dan 20 000 bezoekers verwacht
  • Dit evenement gaat door op het privédomein “Park van Beervelde”, een kasteelpark met een oppervlakte van 25 hectare
  • Drie gebouwen trekken de aandacht: De villa, het koetshuis en het paviljoen achter de vijver

Kom onze serres ontdekken

Heeft u een serreproject te realiseren? Droomt u van een authentieke serre met statige uitstraling in uw tuin? Vindt u PVC niet aantrekkelijk en opteert u liever voor een serre uit smeedijzeren elementen en glas?

Aarzel dan niet en bezoek onze stand op dit prachtige Feest van de Tuin in Beervelde. Wij maken graag tijd voor u vrij om uw doelstellingen en wensen te bespreken.

Praktische info over deze tuindagen

Tickets

Een ticket kan u ter plaatse kopen voor 12 euro of online voor 10 euro.

Adres

Park van Beervelde
Beervelde-Dorp 75
9080 Beervelde
België

Openingsuren

  • Vrijdag 12 oktober 2018 van 10 tot 17 uur
  • Zaterdag 13 oktober 2018 van 10 tot 17 uur
  • Zondag 14 oktober 2018 van 10 tot 17 uur

Afwezig? Kies voor digitale communicatie

Kan u jammer genoeg niet aanwezig zijn op deze herfsteditie van het Feest van de Tuin in Beervelde?

Dan kan u vrijblijvend contact opnemen met ons of direct online een offerte aanvragen.