Projectbeschrijving

Droomt u van een antieke tuinkas die zowel elegant als multifunctioneel is? Dan is deze smeedijzeren tuinkas zeker en vast het overwegen waard…

De gebogen smeedijzeren profielen en het glas kunnen voor een mooi en elegant schouwspel in uw tuin zorgen. Naast elegantie is ook multifunctionaliteit een belangrijke troef van een goede tuinkas.

Zo kan u als tuinliefhebber op verschillende manieren genieten van zo’n antieke tuinkas.

Multifunctioneel gebruik mogelijk

De eigenaars van deze alleenstaande boogserre richtten deze tuinkas in als een gezellige, elegante veranda. Zo’n antieke tuinserre van DBG Classics kan dus dienst doen als rustpunt in uw tuin.

U kan er ’s ochtends genieten van een heerlijke tas koffie. Ook ’s avonds kan u er gretig gebruik van maken. Op de foto’s kan u vaststellen hoe de eigenaars de nok van deze tuinkas aangekleed hebben met sfeerverlichting.

U kan de antieke tuinkas dus voorzien van warm en rustgevend sfeerlicht.

Zoals u kan zien op de foto’s werd er plaats gelaten voor een kweekhoek waar enkele planten in de volle grond kunnen groeien.

Op de tegels en het muurtje is er plaats voor potplanten.

Plaatsing is mogelijk op twee manieren

Bent u graag bezig in de tuin? En ben je bovendien handig? Dan kan je voor een zelfbouwpakket van DBG Classics kiezen.

Een antieke tuinserre plaatsen wordt hierdoor een avontuur voor jong en oud. Alle materialen worden aan huis geleverd inclusief bouwplannen.

Indien gewenst kan een vakman met ervaring een halve dag ter plaatse komen om u de kneepjes van het vak aan te leren.

Ziet u het helemaal niet zitten om zo’n antieke tuinkas uit smeedijzer en glas zelf te plaatsen? Dan kan u beroep doen op de diensten van een professional.

DBG Classics kan de plaatsing van A tot Z regelen op grondgebied België. Klanten buiten België dienen zelf een ervaren tuinman of vakman te zoeken indien gewenst.

Antieke tuinkas op maat

Heeft u speciale wensen qua inplanting en/of afmetingen? Contacteer ons dan gerust en communiceer uw wensen en behoeftes.

U kan ook direct online een offerte aanvragen.

In beide gevallen nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.