Projectbeschrijving

Deze stijlvolle klassieke veranda met gebogen dak uit smeedijzer en glas is de ultieme plaats voor ontspanning en rust bij deze klanten thuis.

De voorheen ongebruikte ruimte langs de zijgevel werd optimaal benut met deze aanbouwveranda.

Dankzij de houten vloer, het houten meubilair en de rieten zetels kan men in deze smeedijzeren veranda comfortabel genieten van binnen en buiten.

Klassieke veranda: Inleiding

Dit type constructie is geschikt voor mensen en gezinnen die de natuur naar binnen in de woning willen halen.

Met andere woorden, deze klassieke veranda met sierlijke lijnen is de perfecte oplossing om de buitenwereld met de binnenwereld te laten samenvloeien op elegante wijze.

Onze charmante smeedijzeren veranda’s worden gemaakt van smeedijzer en glas.

We kunnen ze produceren op maat om ze zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de bestaande stijl en architectuur van uw woning.

Waarom een klassieke veranda uit smeedijzer een goed idee is

Een klassieke veranda uit glas en smeedijzer is een extra lichtrijke ruimte die kan worden aangebouwd aan de zij-, voor- of achterkant van uw woning.

Een dergelijke stijlvolle veranda zorgt voor veel natuurlijk licht en ze verhoogt de waarde van uw huis dankzij de elegante stijl en de bijkomende bewoonbare oppervlakte.

Tevens helpt ze ook om een unieke woonervaring te beleven waar de binnen- en buitenwereld met elkaar samensmelten.

Veel vrijheid qua ontwerp en inrichting

Onze klassieke aanbouwveranda’s kunnen op maat geleverd worden waardoor u zelf kunt beslissen over de afmetingen ervan.

Daarnaast heeft u alle vrijheid om de inrichting en decoratie van de veranda zelf vorm te geven.

De klanten van dit project kozen voor een combinatie van warme natuurlijke houtkleuren waardoor er een gezellige sfeer ontstaat.

Maar u kunt het natuurlijk ook anders aanpakken en een jacuzzi installeren, een bar met barstoelen, een terrasverwarmer om de veranda zelfs tijdens de wintermaanden the place to be te maken, enzovoort.

U kan tevens werken met allerlei soorten sfeerverlichting, luidsprekers, een ingebouwde koelkast, enzovoort.

Samensmelting van binnen en buiten

Met onze klassieke veranda’s uit glas en smeedijzer kunt u de manier waarop u vandaag leeft, transformeren.

Om zodoende met volle teugen te beginnen genieten van deze elegante veranda, een architecturale creatie die binnen en buiten doet samensmelten.

Voordelen van klassieke veranda als solarium uit smeedijzer en glas

Enkele van de grootste voordelen van een traditionele veranda uit smeedijzer en glas leest u hieronder:

Waardestijging voor uw woning

Een glazen klassieke veranda met smeedijzeren profielen is vanuit praktisch en esthetisch oogpunt een wonderbaarlijk pluspunt voor uw woning en tevens voor het plezier en genot van uw gezin.

U creëert hiermee een stijlvolle extra dimensie waar u kunt genieten van natuurlijk licht, extra ruimte en een gevoel van verbondenheid met de natuur.

Indien u het slim en doordacht aanpakt, is het mogelijk om de waarde van uw woning op te krikken voor een bedrag dat hoger ligt dan de plaatsingskosten van deze klassieke veranda.

Ontspanning tijdens alle seizoenen

Met onze smeedijzeren veranda’s kunt u tijdens alle seizoenen genieten van de extra woonoppervlakte en dit dan vooral vanaf de vroege lente tot en met de late herfst.

Dankzij het wind- en waterdichte dak kunt u zich steeds vermaken in de frisse lucht (wind en regen kunnen uw ontspanningsmoment niet dwarsbomen).

En werkt u graag met uw handen? Dan kan u ook enorm veel plezier beleven door te opteren voor een smeedijzeren veranda als zelfbouwpakket.

Zelf uw veranda uit smeedijzer en glas opbouwen is een echt avontuur en zorgt bovendien voor een onevenaarbare voldoening.

Esthetische meerwaarde voor uw eigendom

Onze traditionele veranda’s uit glas en smeedijzer bestaan uit fijne, sierlijke gebogen profielen.

De lijnen van het dak zorgen voor een unieke stijl die in vele gevallen perfect kan aansluiten bij de huidige stijl van uw woning.

Weetje: Onze smeedijzeren veranda’s kunnen ook met een plat dak of in een andere kleur geleverd worden. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende witte aanbouwveranda.

Onze aanbouwveranda’s bestaan uit duurzaam smeedijzer en glas inclusief ventilatieluiken.

Het geheel is een streling voor het oog, met veel natuurlijke lichtinval en de mogelijkheid om te ventileren.

Bescherming tegen de weerselementen

Dankzij het samenspel tussen de smeedijzeren profielen en het zorgvuldig geplaatst glas, kunt u hier schuilen voor regen, sneeuw, wind en een te fris aanvoelend briesje in de lente of herfst.

Dit type sierlijke veranda is een geweldige toevoeging aan uw huis en tuin.

De gebruikte materialen (glas en smeedijzer) vergen weinig tot geen onderhoud en de vloer in de veranda (in dit geval bestaande uit hout en kasseien) kan u eenvoudig schoonvegen met een borstel.

Extra bewoonbare oppervlakte met een klassieke veranda

Een klassieke veranda uit smeedijzer en glas is een elegante en unieke constructie die voor een speciale extra ruimte in uw woning zorgt.

Deze betoverende en lichtrijke ruimte kan dienen als ontbijtruimte, als ontspanningsruimte om te lezen en/of muziek te beluisteren of spelen, als loungeruimte om te genieten van een verfrissend of verwarmend drankje, enzovoort.

Werkt u soms of continu van thuis? Dan kan u ook een werkplek maken in deze veranda voor meer natuurlijk licht en meer verse lucht.

En ook voor natuurliefhebbers is een dergelijke veranda een zegen!

Vanuit deze ontspannende ruimte kan u heel goed de buitenwereld aanschouwen en genieten van de natuur, de geuren en kleuren, de vogels, enzovoort.

Onze veranda’s zijn op maat verkrijgbaar

Onze verschillende soorten klassieke veranda’s zijn op maat verkrijgbaar (en ook voor een op maat gemaakte muurkas uit glas en smeedijzer kan u bij ons terecht).

Qua gebruikte materialen zijn onze veranda’s duurzaam en geschikt om de weerselementen te trotseren.

We maken gebruik van hoogwaardige bevestigingsmaterialen, smeedijzeren profielen van topkwaliteit, sterk hoogwaardig glas en het bouwplan garandeert langdurig plezier en veel stabiliteit.

Heeft u interesse in een klassieke veranda?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bij u thuis?

En ziet u wel potentieel in een klassieke, op maakt gemaakte veranda uit smeedijzer en glas als aanwinst voor uw woning en tuin?

Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons om uw wensen te bespreken.

Weetje: U kan ook direct online een offerte aanvragen indien u dat wenst.