Projectbeschrijving

Al een tijdje op zoek naar een geschikte landelijke veranda in een stijl die aansluit bij uw woning? Overweeg dan om te opteren voor een smeedijzeren aanbouwveranda uit glas.

De klassieke uitstraling van zo’n model van DBG Classics kan voor een speciale en authentieke verschijning zorgen.

Waarom een landelijke veranda van DBG Classics?

Het antwoord hierop ligt voor de hand… Bekijk aandachtig de foto’s van deze realisatie bovenaan deze pagina en laat de beelden spreken. Omwille van het unieke ontwerp en de uitstraling van zo’n oogstrelende veranda natuurlijk!

landelijke veranda op maat met landelijk interieur en bijhorende verlichting door dbg classics

Sluit even uw ogen en beeldt u zich even in wat het zou betekenen om zo’n parel van een veranda in de tuin te hebben…

Gezellig aperitieven en/of tafelen in een landelijk kader, plaatsnemen in deze smeedijzeren veranda en gezellig wat kunnen bijpraten met vrienden en familie, er een goed boek verslinden of er genieten van een heerlijke koffie, enzovoort.

Mooie en stijlvolle afwerking

De smeedijzeren veranda wordt afgewerkt met oog voor detail. Aanschouw de prachtige golving in de fijne profielen van het dak bijvoorbeeld. Ook de sierlijke verlichting in de nok van het dak zorgt voor een gezellige sfeer wanneer de nacht valt.

Het laag gemetselde muurtje werd afgewerkt met dekstenen uit natuursteen (blauwe hardsteen / arduin). De grijstint van deze deksteen past perfect bij de kleur van de voegen van de zijgevel waartegen de veranda is aangebouwd.

Landelijke veranda op maat verkrijgbaar

Wij zijn u graag van dienst met advies en dienstverlening op maat van uw wensen en situatie. Elke situatie is anders en wij trachten steeds een oplossing te bieden die volledig aansluit bij uw verlangens.

Interesse in zo’n veranda orangerie als aanbouw tegen uw woning? Contacteer ons dan gerust om vrijblijvend meer informatie aan te vragen omtrent de verkrijgbare maatwerk veranda’s.

Zelf veranda bouwen is mogelijk

Bent u handig en steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Dan is een zelfbouwkit de perfecte oplossing voor u! U spaart er plaatsingskosten mee uit en u kan na afloop van de plaatsing terecht trots terugblikken op uw persoonlijke realisatie.

zelf landelijke veranda bouwen met zelfbouw pakket van dbg classics

Een veranda in landelijke stijl van DBG Classics kan u dus perfect zelf installeren met een doe-het-zelfkit. Alles wordt bij u aan huis geleverd en vervolgens kan u aan de slag met behulp van de gedetailleerde plannen.

Ziet u het niet zitten om het zelf te doen? Geen probleem! In België kan u beroep doen op de plaatsingsdienst van DBG Classics.

Woont u buiten België? Dan kan u ook steeds een professional onder de arm nemen die u kan bijstaan met de installatie (een goede ervaren tuinman of aannemer bijvoorbeeld).

Vraag meer info aan

Is uw interesse gewekt? En vraagt u zich af wat wij zoal kunnen betekenen voor uw speciaal project in landelijke stijl? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.

U kan ook steeds direct online een offerte aanvragen indien u dat wenst.