Projectbeschrijving

Deze stijlvolle orangerie uit smeedijzer tegen een muur van hout in de achtertuin van de klant is een echt pareltje.

Los van het feit dat deze smeedijzeren orangerie mooi is, is ze ook zeer functioneel.

De smeedijzeren profielen in combinatie met het glas bieden bescherming tegen de weerselementen en het is de perfecte plaats om zelf groenten en fruit te kweken.

Deze soort stijlvolle orangerie uit smeedijzer tegen een muur is een prachtige toevoeging aan quasi elke tuin.

Het samenspel van het smeedijzer en het glas zorgt voor een ronduit unieke en stijlvolle vintage uitstraling, die uw tuin zowel visueel als functioneel kan verrijken.

Ideale aanvulling voor uw tuinhuis of tuinhok

De zwarte aangebouwde orangerie die u ziet op de foto’s, is ingericht met vintage elementen zoals een koperen kraan, een mooie wasbak uit natuursteen en een houten werktafel.

Het is de perfecte plaats in de tuin om als landelijke veranda in te richten, om te gebruiken als kweekserre voor groenten, fruit en kruiden en om tijdens de wintermaanden te gebruiken als opslagruimte voor tuinmeubilair.

Dit type orangerie uit smeedijzer tegen een muur is een duurzame en sterke constructie die een leven lang plezier kan bezorgen.

De smeedijzeren profielen van deze orangerie met gebogen dak zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden en vervormen of verrotten heel moeilijk.

Vintage elementen en uitstraling

Deze aangebouwde orangerie biedt zowel op praktisch als visueel vlak een meerwaarde voor de tuin van de klant.

De prachtige vintage waterspoelbak met koperen kraan en de houten werkbank maken van deze zwarte orangerie een nog praktischere en stijlvollere ruimte in de tuin.

Deze waterspoelbak is gemaakt van natuursteen en heeft in combinatie met de koperen kraan een verfijnd en klassiek uiterlijk.

De houten werkbank biedt mogelijkheden en plaats om met planten, kruiden, stekjes en bloemen te werken, terwijl de kraan voor bewatering zorgt.

Op praktisch vlak is de werkbank heel handig om vlot planten en bloemen te verzorgen op heuphoogte zonder uw rug te belasten.

Deze vintage interieurelementen in de orangerie dragen bij tot een aangename sfeer en creëren een harmonieus en gezellig geheel.

Waarom deze orangerie uit smeedijzer tegen een muur aantrekkelijk is voor tuinliefhebbers

In de praktijk bestaan er verschillende redenen waarom dit type smeedijzeren orangerie tegen een muur een fantastische aankoop is voor tuinliefhebbers:

  • Deze aangebouwde orangerie verlengt het kweek- en groeiseizoen en biedt bijkomende bescherming aan planten, groenten, fruit, kruiden en bloemen wanneer het weer niet zo gunstig is. Hierdoor kan u als tuinliefhebber vroeger beginnen tuinieren in de lente en langer doordoen in de herfst.
  • Dit soort zwarte orangerie uit smeedijzer en glas is een unieke constructie en zorgt voor een speciale sfeer binnenin. Van zodra u zich in deze orangerie bevindt, komt u tot rust en voelt u zich verbonden met de natuur.
  • Het is een bijzonder mooie verschijning en een stijlvolle versiering voor in uw tuin. Het is niet alleen een functionele constructie, het is daarbovenop ook echt een hele mooie aanbouwconstructie. Het gebruikte smeedijzer geeft de orangerie een stijlvol en elegant uiterlijk.
  • Er wordt gewerkt met duurzame materialen (zoals smeedijzer) die sterk zijn en heel lang kunnen meegaan.
  • Dankzij de automatische raamopeners kan u de orangerie ventileren op momenten dat u zelf niet thuis bent.
  • Een mooie orangerie in de achtertuin kan de waarde van uw huis verhogen. Met andere woorden, het kan een slimme investering zijn indien u overweegt om uw huidige woning te verkopen.

Doe-Het-Zelf kits op maat verkrijgbaar

Werkt u graag met uw handen? Bent u vrij handig? Houdt u van een uitdaging?

Dan kan u ervoor kiezen om dit type aanbouw orangerie uit smeedijzer te bestellen bij ons als een doe-het-zelf kit.

Weetje: Voor geïnteresseerden die budgettair beperkt zijn, is dit de meest interessante optie.

Onze doe-het-zelf kits worden aan huis geleverd en bevatten alle benodigde elementen, onderdelen, materialen, instructies en plannen om zelf een volwaardige orangerie op te bouwen in uw tuin.

Met behulp van onze bouwkits kunt u een pak geld besparen op plaatsingskosten en kunt u zelf uw orangerie opbouwen op een tempo dat u zelf bepaalt.

Een doe-het-zelf kit voor dit type smeedijzeren orangerie is een uitstekende oplossing voor tuinliefhebbers die handig zijn en geen doe-het-zelf-projecten schuwen.

Het is wel belangrijk om te benadrukken dat er enige kennis van bouwen vereist is om de doe-het-zelf kit op de juiste manier te kunnen opbouwen tot een stabiele en volwaardige orangerie.

Tip: Twijfelt u een beetje aan uw kennis en capaciteiten? Overweeg dan om iemand anders met meer ervaring op te trommelen om u een handje te helpen en te tonen hoe het moet.

Interesse in dit type orangerie uit smeedijzer tegen een muur?

Bent u geïnteresseerd in dit type serre kopen? Vraag dan zeker en vast een vrijblijvende offerte op maat aan.

Op deze manier kunt u een realistisch beeld krijgen van het prijskaartje van een orangerie op maat die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeftes.

In overleg met ons kunt u de specifieke afmetingen, het ontwerp en eventuele andere details bepalen om ervoor te zorgen dat de orangerie perfect aansluit bij uw tuin en persoonlijke stijl en verlangens.

Tip: Door contact op te nemen met ons, krijgt u vrijblijvend deskundig advies en kunt u rekenen op professionele ondersteuning tijdens uw zoektocht.