Projectbeschrijving

Deze receptieruimte uit smeedijzer en gebogen en gehard glas van 4 millimeter dik biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijl en duurzaamheid.

Dit prachtig en lichtrijk aanbouwmodel is onderdeel van het kasteel Jourdain in Kraainem en functioneert er als receptieruimte met zicht op de tuin.

Het is een aangename en stijlvolle overdekte ruimte die inwoners, bedrijven en verenigingen kunnen gebruiken om er evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten in te organiseren.

Dit type aangebouwde receptieruimte is gezegend met een authentieke stijl en is interessant voor bedrijven, horecazaken, gemeentes, steden en evenementencentra die op zoek zijn naar iets speciaal…

Hoogwaardige materialen en uniek ontwerp

Het geraamte van deze aangebouwde receptieruimte is vervaardigd uit hoogwaardig smeedijzer wat voor een robuuste en duurzame constructie zorgt.

Het gebogen, gehard glas van 4 millimeter dik biedt een unieke uitstraling en veel natuurlijke lichtinval.

Weetje: Dit gehard glas in één stuk is optioneel verkrijgbaar daar we standaard met niet-gebogen glaselementen werken die overlappen en op die manier een boog vormen.

Het elegante, afgeronde dak en de strakke lijnen zorgen voor een moderne uitstraling van deze receptieruimte die perfect aansluit bij vrijwel elk type locatie.

Verwelkom uw gasten in stijl met deze exclusieve aangebouwde smeedijzeren receptieruimte op maat!

Multifunctionele receptieruimte uit smeedijzer die diverse mogelijkheden biedt

 • Evenementen: Ideaal voor recepties, zakelijke bijeenkomsten en privéfeesten.
 • Horeca: Perfect als terrasuitbreiding voor restaurants en cafés:
  • Deze aanbouwconstructie biedt bescherming tegen regen en wind en vormt een sfeervolle ruimte voor lunches, diners en bijeenkomsten.
  • Tip: Bekijk ook eens onze terrasoverkappingen voor horecazaken.
 • Gemeentes en steden: Deze constructie vormt een prachtige toevoeging aan openbare gebouwen (zoals het kasteel Jourdain in Kraainem waar deze receptieruimte werd gebouwd) en parken. Het is de perfecte ruimte voor exposities en publieke evenementen.
 • Organisaties en vzw’s: Met deze smeedijzeren aanbouwserre creëert u een inspirerende en lichtrijke ruimte voor vergaderingen, workshops, infosessies, enzovoort.

Unieke kenmerken van deze aangebouwde receptieruimte

 • Tijdloze elegantie: De combinatie van het zwart van het smeedijzer met het kristalhelder gebogen en gehard glas straalt een tijdloze charme uit.
 • Natuurlijke lichtinval: Het gebogen dak zorgt voor een maximale lichtinval (dit garandeert een aangename en energieke sfeer met puur en natuurlijk licht).
 • Duurzaam: Deze smeedijzeren receptieruimte is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.
 • Naadloze integratie met het kasteel: Dankzij het doordachte ontwerp smelt de binnenruimte van de receptieruimte moeiteloos samen met het interieur van het kasteel én met de tuin.
 • Waardecreatie: Dit soort stijlvolle ontvangstruimte is een investering die esthetische waarde toevoegt alsook de waarde van uw onroerend goed kan verhogen.
 • Polyvalent inzetbaar: Of het nu voor een rustige receptiezaal, een sfeervolle lunchruimte of een unieke binnentuin is, de mogelijkheden met dit type aanbouwserre zijn quasi eindeloos.

Voordelen van een lichtrijke receptieruimte uit smeedijzer voor uw klantenwerving

Deze lichtrijke receptieruimte biedt tal van voordelen en is dé ideale ruimte tijdens de lente, zomer en herfst.

Hieronder volgen enkele redenen waarom dit type smeedijzeren receptieruimte aantrekkelijk is voor uw klanten:

 • Unieke sfeer en gezelligheid: Het natuurlijke licht zorgt voor een warme, uitnodigende sfeer die uw gasten direct op hun gemak stelt.
 • Fotogenieke omgeving: De serre met fijne smeedijzeren profielen biedt een prachtige achtergrond voor foto’s (wat ideaal is voor bruiloften en andere speciale gelegenheden).
 • Connectie met de natuur: Gasten kunnen genieten van het unieke buitengevoel zonder zich zorgen te maken over het weer zoals regen en wind.
 • Flexibiliteit: Geschikt voor verschillende types evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot privéfeesten zoals babyborrels en communiefeesten.
 • Esthetische meerwaarde: Het elegant ontwerp van deze klassieke veranda voegt een flaterende vleugje klasse toe aan elk evenement.

Flexibele ontwerp- en plaatsingsopties

 • Maatwerk: Elke smeedijzeren tuinkas kan volledig worden aangepast aan uw specifieke wensen en de beschikbare ruimte.
 • Plaatsing: U kan opteren voor een zorgeloze installatie door onze ervaren vakmensen (op Belgisch grondgebied) of voor een doe-het-zelf pakket.
 • Extra’s: Overweeg geïntegreerde verlichting, verluchtingsroosters, ramen met automatische raamopeners, stijlvolle meubels en andere accessoires om uw moderne tuinkas met vintage uitstraling nog specialer te maken.

Gebogen en gehard glas: Optioneel verkrijgbaar

Deze smeedijzeren receptieruimte in Kraainem werd gebouwd met gebogen en gehard glas tussen de smeedijzeren profielen.

Normaal gesproken wordt er in onze smeedijzeren serres met niet-gebogen glaselementen gewerkt die elkaar overlappen om op die manier een boog te vormen.

Maar dankzij dit uniek gebogen glas van 4 millimeter dik, wat een strakke en naadloze afwerking garandeert, kan u een superieure esthetiek nastreven.

Enkele bijkomende kenmerken van deze smeedijzeren receptiezaal zijn de volgende:

 • Gestroomlijnde boog: Het design creëert een elegant en modern uiterlijk zonder de zichtbare overlappingen van traditioneel glas.
 • Verbeterde veiligheid: Het geharde glas biedt extra sterkte en duurzaamheid.
 • Maximale lichtinval: De glazen elementen in één stuk bieden een heldere en uitnodigende ruimte.

Toegankelijk voor iedereen

In het ontwerp van deze receptieruimte werd gedacht aan de toegankelijkheid voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Dit blijkt duidelijk uit de aanwezigheid van een hellingbaan naast de trappen die voor een gemakkelijke toegang tot het hoogste niveau van de receptieruimte zorgt.

Hierdoor wordt deze stijlvolle aanbouw een inclusieve locatie die toegankelijk is voor iedereen, ongeacht bepaalde mobiliteitsbeperkingen.

De geïntegreerde hellingbaan binnenin de receptieruimte biedt een vlotte toegang voor rolstoelgebruikers en mensen die minder goed te been zijn.

Deze drempelloze ingang verbetert de toegankelijkheid van de receptieruimte aanzienlijk!

Interesse in een receptieruimte uit smeedijzer en gehard glas? Vraag meer informatie aan

Bent u geïnteresseerd in dit type receptieruimte uit smeedijzer en gebogen, gehard glas?

Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons om meer te weten te komen over deze unieke constructie en hoe deze ook uw locatie kan transformeren.

U heeft trouwens ook de mogelijkheid om direct online een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Zo krijgt u snel een idee van de kostprijs en ontdekt u wat er budgettair haalbaar is voor uw organisatie of bedrijf!