Projectbeschrijving

Een serre tegen een muur of gevel aanbouwen kan uw landelijk gelegen woning een extra dimensie geven. Droomt u van heerlijk tuinieren in uw charmante, authentieke serre? Welke u kan betreden door simpelweg een achter- of zijdeur te openen? Doe hier dan inspiratie op om van uw toekomstige serre tegen uw muur of zijgevel een schitterend pareltje te maken…

Charmante serre tegen muur

Een serre tegen de muur kan een prachtig verlengstuk van uw woning worden dankzij het samenspel van bakstenen, arduin (of een andere soort natuursteen als dorpel), smeedijzeren profielen en glas.

De foto’s van deze realisatie tonen goed aan wat zo’n gebogen en halfronde serre tegen de muur kan betekenen voor uw tuin en leefcomfort.

Verse groenten en fruit telen was nog nooit zo fijn. Heeft u snel tomaten of een verse krop sla nodig? Doe de deur open en wandel recht in uw persoonlijke kweekkas met klassieke uitstraling!

Ook het interieur van zo’n smeedijzeren serre tegen de muur biedt een charmant, gezellig gevoel. De golvende lijnen van de dakprofielen en het lage muurtje uit bakstenen zorgen voor een specifiek klassiek en authentiek gevoel.

Het authentieke gevoel dat u overvalt wanneer u in de serre staat… Dat is waarom iedere tuinliefhebber zo’n authentieke serre in smeedijzer zou moeten overwegen.

Duurzame componenten – Serre tegen muur

Wij leveren duurzame serres op maat met een karaktervolle uitstraling. De tuinkamers bestaan uit duurzame en mooie materialen zoals de zwarte smeedijzeren profielen.

Het glas zorgt voor een stijlvolle uitstraling en in samenspel met de fijne smeedijzeren profielen wordt de inval van natuurlijk zonlicht gemaximaliseerd!

Authentieke serre tegen muur op maat

Twijfelt u over hoe u de juiste serre selecteert voor uw serreproject? Wij verstrekken vrijblijvend advies dat past bij uw verlangens, wensen en budget.

Maatwerk is onze sterkte dus u kan bij ons terecht voor een authentieke serre op maat die perfect past tegen uw gevel of muur. Wij staan garant voor topkwaliteit, duurzame smeedijzeren profielen en een persoonlijke aanpak waarin u als klant centraal staat.

Zelf serre tegen muur bouwen is mogelijk

Een serre tegen de muur aanbouwen kan bij DBG Classics op twee manieren:

  1. Zelf de serre tegen de muur aanbouwen, of
  2. DBG Classics inschakelen om de serre tegen de muur te bouwen (enkel mogelijk in België)

De aanbouwserre kan dus als zelfbouwpakket bij u aan huis geleverd worden. Dit is de ideale situatie voor iedereen die graag tuiniert en bovendien ook nog handig genoeg is om zo’n klus te klaren.

Heeft u geen tijd of vreest u dat u niet handig genoeg bent om zo’n serre tegen de muur zelf op te bouwen? Dan kan u ze ook steeds laten installeren door een professioneel installateur.

In België (Vlaanderen, Brussel en Wallonië) kunnen wij de installatie van onze serres ter plaatse organiseren.

Contacteer ons – DBG Classics

Wenst u meer te weten te komen over hoe wij u van dienst kunnen zijn voor een serre tegen uw muur? Met rechte wanden en een recht dak of met een gebogen, halfrond dak?

Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons. Of vraag direct online een offerte aan. Wij helpen u met plezier verder!