Projectbeschrijving

Een smeedijzeren veranda kan een fantastische meerwaarde voor uw woning en tuin betekenen. Wanneer je de trotse eigenaar van een tuin bent, kan je er maar beter het maximum uithalen.

’s Zomers onder de blote hemel kunnen tafelen is fantastisch. Maar het weer is vaak heel onvoorspelbaar…

Daarom kan een veranda dat tikkeltje extra bieden. U blijft verbonden met de tuin, de natuur, de vogels, etc. Tegelijkertijd biedt zo’n smeedijzeren veranda van DBG Classics beschutting en bescherming.

Plots hebben miezerige regen en gure wind geen invloed meer op uw plannen. Gezellig en heerlijk tafelen in de veranda is namelijk steeds mogelijk, ongeacht of het nu regent of niet.

Een bijkomend pluspunt van zo’n smeedijzeren veranda is dat ze een zekere esthetische aantrekkingskracht aan uw woning toevoegt.

Smeedijzeren veranda: Voordelen van het materiaal

Smeedijzer is het geliefkoosd materiaal van heel wat mensen uit de bouwsector. Dit komt doordat smeedijzer een stevig en heel duurzaam materiaal is dat decennia lang meegaat (en niet slechts enkele jaren).

De smeedijzeren veranda’s van DBG Classics kunnen gemaakt worden volgens uw wensen en verlangens. Op deze manier kan de veranda in smeedijzer perfect aansluiten bij de stijl van uw woning.

Contacteer ons gerust voor de mogelijke opties of surf verder op deze website voor meer inspiratie.

Veranda als zelfbouwpakket verkrijgbaar

Er is goed nieuws voor de doe-het-zelvers onder jullie. Een smeedijzeren veranda op maat kan bij u aan huis geleverd worden. Inclusief smeedijzer, glas, bouwtekening en benodigdheden.

De installatie vergt wat werk en inspanning maar is perfect mogelijk en haalbaar. Voor wie dat wenst kan er ook een halve dag opleiding ter plaatse aangevraagd worden. Een vakman bezoekt u dan en zal u de basis en de kneepjes van het vak aanleren.

Plaatsing door vakman – Veranda smeedijzer

U kan de door ons vervaardigde veranda in smeedijzer ook laten installeren door een vakman.

Klanten die deze veranda in België wensen te laten installeren, kunnen bij ons terecht voor de plaatsing.

Voor smeedijzeren serres die buiten België moeten worden geplaatst dient u zelf een vakman in te schakelen.

Interesse in zo’n veranda met orangerie kenmerken?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Of vraag direct online een prijssimulatie aan.

Uw aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk opgevolgd en samen bekijken we dan uw opties.