Projectbeschrijving

Bent u geïnteresseerd in een prachtige eigentijdse veranda orangerie uit sierlijke smeedijzeren profielen en glas? Maar vraagt u zich tegelijkertijd af bij wie u moet aankloppen voor uw aanbouw orangerie project?

Bekijk dan deze realisatie en ontdek waarom u bij ons, DBG Classics, aan het juiste adres bent voor een unieke eigentijdse veranda met orangerie kenmerken.

Extra ruimte met veel natuurlijk licht

Deze klant wou met behulp van een unieke eigentijdse orangerie extra ruimte creëren met veel natuurlijke lichtinval. Om de structuur meer op een uitbreiding van het huis met bakstenen muren te laten lijken, werd er baksteenwerk ingebouwd (het lage muurtje waarop de smeedijzeren dakspanten van de orangerie rusten).

Deze veranda orangerie heeft unieke tegels als vloerbedekking en er staat ook een lange tafel binnenin die uitstekende omstandigheden biedt voor een gezellig ontbijt, lunch of diner in het voorjaar, najaar of de zomer.

Waardemaximalisatie van uw woning

Als u de waarde van uw huis wilt maximaliseren, kan u zeker en vast overwegen om te investeren in een mooie veranda orangerie die extra ruimte biedt. Denk bijvoorbeeld aan een keukenuitbreiding met pakken natuurlijk licht in een uniek kader.

Grote, multifunctionele keuken- en familiekamers winnen tegenwoordig aan populariteit.

Zeker in gevallen waarin de huidige leefruimte te klein is om een grote eettafel in te plaatsen, kan het (laten) bouwen van een aanbouworangerie met gebogen dak uit smeedijzer en glas een slimme manier zijn om uw huis aantrekkelijker en verkoopbaarder te maken.

Een prachtige smeedijzeren veranda orangerie voegt waarde toe aan uw huis omdat u het hele jaar door meer leefruimte heeft hierdoor.

Niet alleen verhoogt u de (esthetische) waarde van uw eigendom, u geniet ook elke dag (en vooral in het voorjaar en de zomer) van die investering. Er is dus ook sprake van een extra genotswaarde.

Diverse mogelijkheden om extra ruimte te gebruiken

Probeer altijd een “wow”-factor toe te voegen aan uw veranda orangerie plannen. Tegelijkertijd dient u ervoor te zorgen dat de extra ruimte goed benut wordt en voor u werkt, afhankelijk van hoe u deze wilt gebruiken en wat uw specifieke wensen zijn.

Zo kan u het type veranda orangerie van deze realisatie even goed gaan gebruiken als pure aanbouwserre voor het telen van groenten en fruit.

In elk geval kan u met een orangerie veranda uit smeedijzer op eigentijdse wijze een bestaande ruimte uitbreiden of een extra aparte ruimte creëren. Dit kan u helpen om de waarde van uw eigendom te maximaliseren.

Zo’n blikvanger biedt gewoon een echte meerwaarde, ook vanuit esthetisch perspectief. Ter info: meer info hier: Home Staging (Verkoopstyling).

Overweeg een eigentijdse orangerie

Wees niet bang om modern te denken. Zelfs indien u een klassiek of Victoriaans huisje heeft, kan u zeker en vast overwegen om een hedendaagse veranda orangerie of een soortgelijke uitbreiding bij te bouwen.

Onze smeedijzeren verandastructuren kunnen in vele situaties perfect samengaan met diverse bouwstijlen en inplantingslocaties. Een goed ontworpen orangerie kan zowel modern ogen als samengaan met de originele stijl van uw huis.

Een glazen veranda orangerie van DBG Classics

Buitenruimte om quasi elk seizoen van te genieten

Onze smeedijzeren veranda’s bieden u de mogelijkheid om elk seizoen van het jaar van uw tuin te genieten. Onze authentieke glazen orangerieën vormen een fantastische aanvulling op vrijwel elk pand en kunnen smaakvol worden ontworpen om aan uw wensen te voldoen en uw levensstijl te verbeteren.

Het glazen gebogen dak zorgt voor het behoud van de warmte en geeft u de perfecte wintertuinervaring, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw uitzicht op de tuin.

Breng buiten naar binnen

DBG Classics biedt holistische oplossingen om u in staat te stellen om optimaal te genieten van uw waardevolle tuinruimte.

Onze smeedijzeren aanbouwstructuren kunnen u helpen bij het creëren van de ultieme buitenervaring, perfect voor buitenactiviteiten, dineren in de buitenlucht of gewoon een ontspannend moment zoals het lezen van uw papieren of digitale krant bij een heerlijke tas koffie.

Geïnteresseerd in een veranda orangerie? Contacteer ons

Interesse in een serre en/of orangerie-ontwerpidee voor uw veranda? Wij kunnen u helpen bij het bouwen van de perfecte veranda orangerie die aan al uw wensen voldoet.

Met plezier zetten wij u op het juiste spoor met uw ontwerpen en planning van uw toekomstige aanbouwveranda met de allures van een klassieke orangerie van destijds.

Aarzel niet langer en neem contact met ons op om te genieten van onze persoonlijke en ervaren adviesdienst. U kan direct online een offerte aanvragen indien gewenst.