Projectbeschrijving

Deze witte aanbouwserre in de tuin van onze klanten wordt een zomerse tuinkamer met een vintage wit tafeltje en bijhorende witte stoelen.

Deze aanbouwserre functioneert als veranda en sluit perfect aan bij de architecturale stijl van de bestaande woning met witte gevels.

De magie van een dergelijke serre is dat u echt het gevoel krijgt dat u bijna buiten bent.

U bent in deze witte smeedijzeren veranda op een delicate en stijlvolle manier beschut tegen de weerselementen, of het nu de wind is of een druilerige regenbui.

Speciale plek voor intieme momenten: Witte aanbouwserre

Het is belangrijk om plekken te creëren voor intieme en gezellige momenten en onverwachte plaatsen in de tuin en op het terras om samen te komen en te genieten van het moment.

Met enkele zitplaatsen, wat verlichting en een bron van warmte voor tijdens de wintermanden kan deze aanbouwserre een extra omgeving worden om te leven, om zich te ontspannen en om te genieten van het leven samen met familie en vrienden.

Deze prachtige witte serre met golvend dak doet dienst als veranda, een extra leefruimte, en moet dus ook als zodanig behandeld en ingericht worden.

Inrichting van de aanbouwserre als veranda

Wanneer u een persoonlijke, op u afgestemde schuilplaats creëert in uw tuin, zult u merken dat u gelukkiger en meer ontspannen bent. U kunt er tot rust komen en ontspannen.

Als u graag thuis bent en/of in de tuin vertoeft, is het van essentieel belang dat u overal om u heen persoonlijke ruimten creëert.

Zoals iedereen in de keuken of in de woonkamer een comfortabele zitplaats ter beschikking wenst te hebben en een plaats wenst om zijn/haar heerlijke koffie en/of frisse aperitief neer te zetten, zo is dat ook in deze serre veranda nodig.

U kan een dergelijke serre gezellig inrichten met comfortabele stoelen of loungezetels waarin u kunt wegzakken.

Of misschien wilt u er liever een vintage smeedijzeren of houten bank in neerzetten, bedekt met zachte kussen….

Tip voor de wintermaanden

Investeer in een voorraad knusse, warme dekens die u tevoorschijn kunt halen als het begint te schemeren.

En gezien er ventilatieluiken voorzien zijn in deze aanbouwserre, is het ook mogelijk om te investeren in een kleine warmtebron zoals een terrasverwarmer of een klein kacheltje.

Opgelet: De geringste bries kan een schokkend effect op ons lichaam hebben. En wie wil dat de aankomende kou een oncomfortabel gevoel creëert? Inderdaad, niemand…

Maatwerk verkrijgbaar

Wij specialiseren in smeedijzeren serres en tuinkamers op maat.

Bovendien zijn onze constructies verkrijgbaar als een zelfbouwkit.

Dit betekent dat u een totaalpakket aan huis geleverd krijgt, inclusief alle materialen, grondplannen, instructies, enzovoort.

Kenmerken van deze aanbouwserre die als veranda functioneert

Deze witte aanbouwserre bestaat uit smeedijzeren profielen (wit op aanvraag van de klant) en glas.

De serre is voorzien van ramen onderaan en bovenaan (elk bovenraam staat tegenover 1 onderraam), perfect om de temperatuur te regelen en bij te sturen indien nodig.

Ventilatie is belangrijk om comfortabel te kunnen genieten in de veranda zonder te puffen en zweten.

Bovendien is ventilatie ook cruciaal voor planten, groenten en fruit. De ramen (en de deur) kunnen geopend en gesloten worden waardoor de temperatuur kan geregeld worden.

Dit is cruciaal om het groeiproces van planten, groenten en fruit te optimaliseren.

Het dak van deze serre is fijn, sierlijk en golvend en geeft een extra dimensie aan de constructie.

De klanten opteerden voor een smeedijzeren opstaande wand onderaan, in combinatie met een dorpel uit natuursteen en een onderhoudsvriendelijke, houten ondergrond.

Stijlvol geheel dat buiten leven faciliteert

Zoals u op de foto’s kunt zien, is deze aanbouwserre als veranda een streling voor het oog.

Deze witte tuinkamer sluit perfect aan bij de stijl van de woning en oogt uitnodigend.

Weetje: Heeft u een soortgelijke woning met een andere kleur van gevels? Maar houdt u van het kleurenspel?

Weet dan dat wij onze serres (en de smeedijzeren profielen) ook in talloze andere kleuren kunnen leveren. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende groene hoekserre als aanbouwmodel op maat.

Interesse in een witte aanbouwserre als veranda?

Bent u geïnteresseerd in een dergelijke smeedijzeren serre kopen en dan meer specifiek in deze witte aanbouwserre als veranda in uw tuin of op uw terras?

Aarzel dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op want een smeedijzeren tuinserre kopen die functioneert als veranda kan perfect!

We kunnen u helpen met diverse types en modellen (dit type aanbouwserre is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar met een plat dak).

Indien u dat wenst, kunt u ook online een vrijblijvende offerte aanvragen.