Projectbeschrijving

Een zelfbouwserre van DBG Classics is perfect voor iedereen die van planten en ontspanning houdt. En het maakt niet uit of je uren en uren of slechts enkele minuten per week aan tuinieren kunt besteden.

Jouw persoonlijke smeedijzeren zelfbouwserre kan heel wat voordelen bieden!

Zo’n serre in de tuin kan overheerlijke groenten zoals sla, tomaten, courgettes en komkommer opleveren. Mits de juiste aanpak kan het hele gezin besparen op supermarktkosten. Bovendien kunnen jullie gezonde groenten eten. Groenten waarvan je 100% zeker weet dat ze vrij van pesticiden zijn!

Een serre van DBG Classics kan je ook inschakelen om exotische planten te laten floreren! Het broeikaseffect is daar namelijk ideaal voor.

Maar je kan zo’n serre ook gebruiken om bepaalde gevoelige planten beschermd te laten overwinteren. Als de temperatuur net onder het vriespunt zou duiken kan je bijvoorbeeld bepaalde potplanten inpakken met folie en in de serre plaatsen.

Daarnaast is zo’n serre ook een streling voor het oog! De lijnen en de uitstraling van dit bouwwerk vormen een meerwaarde voor uw tuin en woning! Het wordt plots allemaal nog een stukje plezanter om in de tuin te wandelen of om zelf een moestuintje aan te leggen… Bekijk de foto’s en oordeel gerust zelf.

Zelfbouwserre als zelfbouw veranda

De eigenaars van deze zelfbouwserre besloten om de serre tegen een zijmuur aan te bouwen en om ze te gebruiken als veranda en rustplaats.

Een soort zelfbouw veranda dus met verharde ondergrond welke perfect past bij de bouwstijl van de woning! Tot rust komen in stijl, omgeven door natuurpracht. Heerlijk!

Indien je opteert voor een zelfbouwserre van DBG Classics kan je vanzelfsprekend een hele kostenbesparing realiseren.

Contacteer ons gerust om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Wij bieden flexibele oplossingen op maat aan en kunnen bovendien alles bij u aan huis leveren (inclusief plan).

Of u kan ook direct online een offerte aanvragen. Wij behandelen dan zo spoedig mogelijk uw aanvraag en nemen met plezier contact met u op om de details door te nemen.