Bent u van het nieuwsgierige type? Bent u iemand die ervan houdt om het onverwachte te ontdekken? Dan is een bezoek aan de MAISON&OBJET beurs in Parijs zeker aan te raden! U kan er op onze stand ook een serre doe het zelf pakket bewonderen!

Dit is een vooraanstaande lifestyle beurs voor en door professionals die is opgebouwd rond twee zaken: Maison (decoratie en interieur) en Objet (objecten en decoratieve accessoires).

Over MAISON&OBJET

MAISON&OBJET is een zeer bekend evenement voor professionals die actief zijn in de woon-, decoratie- en binnenhuisinrichtingssector.

Beschouw deze beurs gerust als een echte lifestyle beurs waar u honderden merken, objecten, accessoires, meubels, textielsoorten, geuren, decoratiestukken, tafeldecoratie, enzovoort aantreft.

Deze fenomenale beurs te Parijs is de ideale uitstap voor kenners die houden van extraordinaire diversiteit.

Bent u op zoek naar unieke oplossingen? Dan zal u op deze beurs ongetwijfeld iets vinden wat naar uw zin is.

Onze stand op de MAISON&OBJET beurs – DBG Classics

U kan onze stand bezoeken in de FOREVER afdeling, hal 7, stand A59.

Heeft u interesse in een unieke smeedijzeren tuinserre die een bepaalde uitstraling en authenticiteit uitstraalt? Aarzel dan niet om langs te komen op onze stand!

Het voordeel van onze creaties is dat deze zowel standaard als op maat kunnen geproduceerd worden. Een bijkomend voordeel is dat u onze serres kunt verkrijgen als zelfbouwpakket.

Kom langs en ga in gesprek met één van onze vertegenwoordigers. U krijgt er tekst en uitleg over de mogelijkheden en hoe u zo’n serre doe het zelf pakket zelf kunt gaan installeren eens het bij u aan huis geleverd is.

Praktische informatie

Deze editie van de MAISON&OBJET beurs in Parijs vindt plaats van 6 tot 10 september 2019.

Openingsuren

  • 6, 7, 8 en 9 september: U bent welkom vanaf 9u30 en de deuren sluiten omstreeks 19u ’s avonds.
  • 10 september: De deuren openen omstreeks 9u30 en sluiten een uurtje vroeger dan normaal omstreeks 18u ’s avonds.

Locatie

Parc des Expositions de Villepinte
Exhibition Centre CD 40
ZAC Paris Nord 2
93420 Villepinte
Frankrijk

Klik op de link voor een plattegrond via Google Maps.

Toegangsbadges

De MAISON&OBJET toegangsbadges zijn geldig voor 5 dagen en op persoonlijke naam (ze zijn niet overdraagbaar). U kan deze bestellen via de boekingsmodule van de officiële website.

Indien u voor 1 september een toegangsbadge aanschaft, kan u 10 euro korting genieten (60 euro in de plaats van 70 euro).

Serre doe het zelf pakket verkrijgbaar

Onze smeedijzeren serres zijn verkrijgbaar in twee types: vrijstaande boogserres en aanbouwserres.

Onze aanbouwserres zijn verkrijgbaar met een gebogen of een plat dak. Voorbeelden van aanbouwserres met een plat dak zijn:

Voorbeelden van aanbouwserres met een gebogen dak zijn:

Al onze serretypes zijn verkrijgbaar in serre doe het zelf pakket, wat betekent dat u alle materialen (smeedijzeren profielen, glasprofielen, gedetailleerd grondplan) aan huis geleverd krijgt.

Het is ook mogelijk om een professional te laten langskomen die u gedurende een aantal uurtjes wegwijs maakt en u de kneepjes van het vak aanleert!

Bent u woonachtig te België? Dan heeft u ook de optie om de volledige installatie van de serre te laten uitvoeren door ons, DBG Classics.

Serre op dakterras installeren is ook mogelijk

Leeft en woont u in de stad? En heeft u slechts beperkte ruimte ter beschikking om uw droomserre te plaatsen? Bijvoorbeeld op een binnenkoer of een dakterras?

Dan hebben wij goed nieuws want het is mogelijk om een kleinere aanbouwserre als doe-het-zelf pakket aan te kopen bij ons!

Met andere woorden, bij ons kan u ook terecht voor kleinere smeedijzeren aanbouwserres welke u op een dakterras in de stad kunt installeren en bevestigen.

Bezoek ons tijdens de MAISON&OBJET beurs om de mogelijkheden te bespreken of contacteer ons vrijblijvend.

Kan u niet aanwezig zijn in Parijs? Neem contact op!

Kan u niet langskomen tijdens deze editie van de MAISON&OBJET beurs van 6 tot en met 10 september in Parijs?

Dan kan u ook gewoon contact opnemen met ons via het contactformulier. U kan ook direct online een offerte aanvragen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!