Wij nodigen u van ganser harte uit op de 85e editie van de Beurs van Libramont. Bent u op zoek naar een geschikte smeedijzeren serre te koop of inspiratie om een authentieke serre in uw tuin te plaatsen? Bezoek dan gerust onze stand op deze fantastische en indrukwekkende landbouwbeurs en laat u verleiden!

Smeedijzeren serre te koop op de beurs in Libramont

Op deze gigantische landbouw- en bosbouwbeurs in openlucht kan u werkelijk alles vinden! Ook onze authentieke smeedijzeren serres welke verkrijgbaar zijn in verschillende varianten en modellen (maatwerk is ook mogelijk).

Bezoek deze beurs en maak kennis met maar liefst 800 verschillende exposanten uit sectoren zoals de landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsindustrie.

U kan er een fantastisch uitje van maken en op verkenning gaan op het reusachtige terrein van deze beurs (welke maar liefst 300 000 vierkante meter bestrijkt).

Unieke beurs in openlucht

De openluchtbeurs van Libramont is uniek en bijzonder gezellig (ook al is het een grote beurs met gigantisch veel bezoekers en standhouders).

Als bezoeker maakt u er kennis met alle facetten van de landelijke wereld:

 • Tuinbouw
 • Groenteteelt
 • Agrovoeding
 • Veeteelt
 • Machinebouw
 • Bosbouw
 • Civieltechnische werken
 • Cultuur
 • Onderzoek
 • Onderwijs
 • En – last but not least – het smeedijzeren serre aanbod van ons bedrijf DBG Classics

Waar en wanneer?

 • 26, 27, 28 en 29 juli 2019
 • Van 9u tot 18u30
 • Rue des Aubépines, 50
  6800 Libramont
  België
 • Praktische inlichtingen, zoals routebeschrijving en parkeergelegenheden vindt u hier

Animatie en shows

Fantastische shows

Deze vinden plaats op de tribunes van de Grand Ring. U kan er als toeschouwer genieten van talrijke paardenshows, de bekende Mecanic Show, ponywedstrijden, behendigheidswedstrijden voor honden, enzovoort.

La ferme Enchantée

Heeft u kleine kinderen? Dan is dit klein, gezellig en leerrijk kinderboerderijtje ideaal! Tal van snoezige dieren zijn hier aanwezig, er worden demonstraties gehouden omtrent het trimmen van schapen, kinderen kunnen er deelnemen aan tal van toffe workshops, enzovoort.

Dorp van de landbouw

In hal 3 kan u het Dorp van de landbouw bezoeken. Het thema van dit jaar is: Wie gaat morgen onze steden bouwen?

U kan er deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten.

Het trekpaard uit de Ardennen in de kijker

Maak kennis met het trekpaard uit de Ardennen. Bekijk presentaties van de eigenschappen van dit ras en ontdek de aanverwante hobby’s van de eigenaars van zo’n mooi trekpaard.

Algemene parade

Geniet van de algemene parade van de 85e Libramont markt in de grote ring.

Sentier des saveurs

Ontmoet in de mezzanine van Hal 1 vijftien producenten die de voorbije 10 jaar een Coq de Cristal (kristallen haan) in de wacht sleepten.

Dagprogramma – Overzicht

Bekijk het dagprogramma van de Landbouwbeurs van Libramont hier.

Online toegangsticket kopen

Bent u overtuigd en wenst u langs te komen? Aarzel dan niet langer en koop uw toegangsticket online.

U kan online uw toegangsticket kopen via de officiële website.

Onze stand met smeedijzeren serres

Bent u op zoek naar een passende authentieke smeedijzeren serre te koop met glasprofielen? Dan dient u zeker en vast onze beursstand te bezoeken. U kan hier kennis maken met onze modellen en ontdekken wat er mogelijk is qua maatwerk en accessoires.

U kan er onze verschillende types bekijken en op deze manier een beter beeld vormen van wat wel en wat niet past bij uw wensen en situatie.

Onze serres uit smeedijzer zijn multifunctioneel en kunnen dienst doen als kweekkas voor groenten en fruit maar even goed als stijlvolle tuinkamer en/of veranda.

U kan onze smeedijzeren serres komen bezichtigen op onze stand:

 • Zone 51 | 03

Diverse modellen verkrijgbaar – Beurscondities

Een smeedijzeren serre te koop kan diverse vormen en gedaantes aannemen. Onze serres zijn verkrijgbaar als muurserres (aanbouwmodellen) en als vrijstaande boogmodellen. De aanbouwserres zijn verkrijgbaar met twee types daken:

 1. Gebogen dak
 2. Recht dak

Kom langs en maak kennis met onze klassieke serres met vintage uitstraling. Bespreek uw wensen en verlangens met onze vertegenwoordigers en kom te weten wat de mogelijkheden zijn!

Wat ook interessant is om te weten: Al onze serres zijn verkrijgbaar als Doe-Het-Zelf pakket. Dit betekent dat u zo’n smeedijzeren serre van ons kunt aankopen om ze vervolgens zelf te installeren!

Interesse in smeedijzeren serre te koop?

Wilt u een serre kopen en heeft u interesse in ons aanbod van smeedijzeren serres?

Maar kan u helaas niet aanwezig zijn op de Beurs van Libramont? Dan is dit geen enkel probleem.

Contacteer ons geheel vrijblijvend en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kan eventueel ook direct online een offerte op maat aanvragen indien gewenst.