Op zoek naar een hedendaagse en moderne stalen tuinkamer? Om het hele jaar door te genieten van de wonderen van Moeder Natuur? Kom dan langs tijdens De Tuindagen te Beervelde, bezoek onze stand en ontdek hoe u met onze tuinkamers extra ruimte kan benutten met behulp van glas en het broeikaseffect.

Drie bezoekdagen

De lente-editie van de Tuindagen in 2019 te Beervelde vindt plaats gedurende drie dagen:

  • Vrijdag 10 mei
  • Zaterdag 11 mei
  • Zondag 12 mei

Wij heten u van harte welkom om onze tijdelijke showroom met tuinkamers op deze tuinbeurs te bezoeken van 10 tot 18 uur.

Thema van deze tuinbeurs

De lente-editie van 2019 voor deze tuinbeurs staat in het teken van de internationale bloemenshow Orticolario aan het Comomeer in Noord-Italië.

Deze fantastische Italiaanse show is ook een driedaagse en gaat door in de tuinen van de impressionante Villa Erba. Bezoekers kunnen er genieten van indrukwekkende botanische natuurpracht. Tegelijkertijd wordt er ook aandacht besteed aan de dynamische aspecten van de natuur.

Een doorsnee tuinruimte (een balkon, achtertuin, binnenkoer, stalen tuinkamer of boomgaard) evolueert namelijk mee met onze passies en seizoenen.

Deze band en intimiteit met de natuur wordt tijdens deze Italiaanse bloemenshow in de kijker gezet. Er worden nieuwe kleuren, geuren en creaties gedeeld met de bezoekers en dit op artistieke wijze.

De lente-editie van De Tuindagen in Beervelde zal in het teken staan van deze Italiaanse bloemenshow.

Locatie en tickets

Adres:

Beerveldse Baan 33
9080 Lochristi
België

Parking:

Gratis in grote weiden

Tickets:

  • Aan de kassa (12 euro), of
  • Online (10 euro of 2 euro goedkoper)

Meer praktische informatie:

Voordelen van een stalen tuinkamer | DBG Classics

Genieten van de vier seizoenen

Een stalen tuinkamer uit glas biedt als voordeel dat u van de vier seizoenen kunt genieten. Dankzij het glas dat stevig in de stalen profielen gemonteerd zit, wordt een broeikaseffect gecreëerd dat zelfs in de herfst- en wintermaanden een aangename warmte bezorgt wanneer de zon straalt overdag.

Het is ook steeds mogelijk om een kacheltje of gasbrander te installeren om optimaal te kunnen genieten van de tuinkamer. De constructie zorgt alleszins voor beschutting tegen regen, wind, sneeuw of hagel dus er is wel wat mogelijk!

Doe-het-zelf kit verkrijgbaar

Op zoek naar een doe-het-zelf kit voor een stalen tuinkamer met uitstraling en klasse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk om stevig te besparen op installatiekosten indien u de installatie voor eigen rekening neemt.

De kostprijs van de duurzame materialen valt ook best wel mee, zeker gezien de levensduur van zo’n constructie en de vele jaren plezier die zullen volgen.

Vrijstaande tuinkamer of aanbouw tuinkamer

Een moderne tuinkamer met vintage uitstraling, dat is wat u bij ons kan verwachten. U kan bij ons terecht voor een vrijstaande tuinkamer (standaard model of op maat) maar even goed voor een aanbouw model (op maat verkrijgbaar).

Afhankelijk van de specifieke situatie kan het zijn dat u beter af bent met een golvend, rond of plat dak. Uw opties kunnen vanzelfsprekend in detail besproken worden.

Authentieke vintage uitstraling

Onze tuinkamer creaties trachten steeds de balans te vinden tussen elegantie en praktische bruikbaarheid in de tuin en de praktijk.

Heeft u specifieke wensen of ideeën? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zijn in staat om te produceren en leveren (en installeren) op maat van uw situatie. Aarzel niet en breng ons een bezoekje.

Meer weten over een stalen tuinkamer van DBG Classics?

Wenst u graag meer te weten te komen over onze tuinkamers, de verschillende uitvoeringen, de samenstelling en het stappenplan van een doe-het-zelf installatiekit, enzovoort? Kom dan langs en maak vrijblijvend kennis met onze tuinkamers op onze stand.

Dit is het uitgelezen moment om onze driedaagse showroom met tuinkamers met eigen ogen te komen bekijken. Onze vertegenwoordigers zullen u met veel plezier te woord staan met advies op maat van uw wensen en situatie.

Kan u er niet bij zijn tijdens deze driedaagse in de lente in Beervelde? Geen probleem! Contacteer ons of vraag direct online een offerte op maat aan.