Woont u in de stad en droomt u ervan om zelf heerlijke verse groenten en fruit te telen? Waarom brengt u ons dan geen bezoekje op een van dé tuinbeurzen van het jaar? De Tuinbeurs 2018 editie van Libramont is een gigantische openluchttentoonstelling.

Thema tuinbeurs 2018 – Stadslandbouw

Het thema van de Beurs van Libramont 2018 draait rond landbouw in de stad en de empathie die dit losmaakt bij de bevolking in de steden.

Wie zal onze steden morgen voeden?

Deze stedelijke bevolking heeft dikwijls een grotere koopkracht omwille van de hogere lonen in de steden. Dus ook voor de landbouwsector zelf is het belangrijk om naar de noden en behoeften van deze stedelijke bevolkingsgroepen te luisteren!

Voor meer diepgaande informatie over de visie en het thema van deze tuinbeurs 2018 te Libramont verwijzen wij u graag naar de officiële promotiefolder.

Smeedijzeren serres voor in de stad

Bij DBG Classics ondersteunen we het thema van deze beurs en miskennen we het belang van stadslandbouw zeker niet.

De authentieke, nostalgische uitstraling van onze serres kan u in vele gevallen perfect samengaan met uw stadstuintje, met uw dakterras of binnenkoer, enzovoort.

Enkele voorbeelden van hoe u onze smeedijzeren serres kunt integreren in uw stedelijke omgeving:

  • Smeedijzeren serre voor in een deeltuin
  • Authentieke smeedijzeren serre voor op het dak van een gebouw
  • Klassieke aanbouwserre uit smeedijzer en glas voor tegen een tuinmuurtje in uw stadstuin
  • Vrijstaande smeedijzeren boogserre voor in de iets ruimere stadstuin,
  • Als gezellige veranda met authentieke uitstraling, enzovoort.

U kunt optimaal gebruik maken van onze serres uit smeedijzer en glas voor activiteiten zoals groenteteelt, het onderhouden van een kruidentuintje, fruitteelt, het verzorgen van fruitboompjes, het telen van wijnranken, het onderhoud van exotische (pot)planten, enzovoort.

Kom gerust langs op onze beursstand en ontdek hoe u onze klassieke smeedijzeren serres kunt integreren in uw stedelijk project. Al onze serres kunnen op maat van uw situatie geleverd worden.

Hieronder kan u alvast twee mooie voorbeelden van stadsserres bekijken:

Unieke tuinbeurs tijdens de zomermaanden

Heeft u zin om onze smeedijzeren serres te bezichtigen en dit te combineren met een leuk uitje met het gezin? Dan is deze landbouwbeurs perfect voor u!

Deze tuinbeurs te Libramont brengt een pak partijen uit de landelijke wereld samen. Als bezoeker kan u dus kennismaken met allerlei facetten van landbouw en Moeder Natuur.

Deze beurs wordt traditioneel duurzaam beheerd en kan beschouwd worden als een echte groene beurs. Dit betekent dat er veel aandacht wordt besteed aan hernieuwbare energie, recyclage en aanplanting van het beursterrein.

Al deze kenmerken samen maken van deze beurs een uniek evenement dat zeker en vast de moeite waard is.

Praktische informatie – Tuinbeurs 2018 Libramont

Periode: Vanaf vrijdag 27 juli 2018 tot en met maandag 30 juli 2018

Openingsuren: De beurs is open van 9u00 tot 18u30

Locatie: Rue des Aubépines, 50 – 6800 Libramont, België

Bereikbaar met: Auto, trein en vliegtuig. Speciale vervoerdienst voor personen met beperkte mobiliteit (details hier)

Parking: U kan uw wagen achterlaten op de parkeerterreinen aan de afritten van de autosnelweg. Van daaruit worden pendelbussen van de TEC ingezet. De pendelbussen bereiken in enkele minuten het Beursterrein en is in de prijs van de parking begrepen.

Andere praktische info: Zie volgende link

De Beurs van Libramont in enkele cijfers

  • Elk jaar komen er meer dan 220 000 bezoekers naar deze fenomenale beurs.
  • U treft er maar liefst 800 exposanten aan, inclusief ons bedrijf met een stand waar u onze smeedijzeren serres kunt komen bezichtigen.
  • U maakt er kennis met maar liefst 5000 merken uit de landelijke wereld! Denk hierbij aan vertegenwoordigers van merken uit facetten zoals veeteelt, machines, agrovoeding, het bos, tuinbouw, cultuur, onderzoek, onderwijs en last but not least: serrebouw.
  • Het evenement vindt plaats op een ruim terrein van 300 000 m².

Kunt u niet langskomen? Geen probleem

Neem vrijblijvend contact met ons op en communiceer hoe uw droomserre in uw stadsomgeving eruit ziet.

Of vraag direct online een offerte aan.