Projectbeschrijving

Deze elegante smeedijzeren tuinkas op een stenen muur is een vrijstaand serremodel in de tuin van onze klanten.

Deze authentieke tuinkas is een streling voor het oog en een uitzonderlijk aangename plek om in te tuinieren.

Onze vrijstaande smeedijzeren tuinkassen, op maat gemaakt en als zelfbouwpakket verkrijgbaar, zijn een echte blikvanger in elke tuin en misschien binnenkort ook wel in die van u…

Met hun verfijnde smeedijzeren profielen en heldere glaspanelen rustend op een stenen muurtje vormen ze de perfecte kweekomgeving voor uw bloemen, planten, groenten en fruit.

Het hart van uw tuinkas als epicentrum van groei en creativiteit

Binnenin dit type vrijstaande smeedijzeren tuinkas vindt u een ruimte die uitnodigt tot het cultiveren van kruiden, groenten, fruit en planten en ook aanzet tot innovatie en ontdekking.

Het is een plek waar uw groene aspiraties tot leven kunnen komen met ruim voldoende plaats en opties om er een succes van te maken.

Deze kas biedt een overvloed aan ruimte, met lange kweekbedden die zich uitstrekken van voor naar achter en paden die ervoor zorgen dat u zonder enig probleem tussen de planten kunt wandelen.

De stevige basis van blauwe natuursteen bovenop het gemetseld muurtje biedt een robuuste fundering voor de sierlijke smeedijzeren profielen en de verfijnde, transparante glaspartijen.

Met dit type vrijstaande tuinkas kan u van uw tuin een toonbeeld van vruchtbaarheid en schoonheid maken.

Dit kan uw stijlvol toevluchtsoord voor ontspanning en tuinieren worden, waar natuur en creativiteit hand in hand gaan.

Harmonische symmetrie: Perfect gepositioneerde plantenbakken in uw tuinkas

Bij binnenkomst in deze tuinkas gaat de prominent geplaatste centrale plantenbak onmiddellijk met uw aandacht lopen, geflankeerd door twee additionele plantenbakken aan weerszijden.

Deze opstelling is zorgvuldig bedacht om mensen hun blik te sturen en te benadrukken waar de focus ligt: Op de groei en bloei binnen deze vintage serre.

Het is een doordacht en uniek ontwerp en tevens een uitnodiging om de harmonie tussen de smeedijzeren structuur en de beplanting binnenin de vrijstaande smeedijzeren serre te waarderen.

Met behulp van een dergelijke inrichting kan u gestructureerd tuinieren en dankzij de verhoogde plantenbakken kunt u uw rug en lichaam minder belasten!

Bovendien zal u minder schade aanrichten aan uw planten, groenten en fruit wanneer u zich verplaatst in de serre dankzij de duidelijk afgelijnde wandelpaden tussen de verhoogde plantenbakken.

Bouw uw eigen smeedijzeren tuinkas met een Doe-Het-Zelf bouwpakket

Onze smeedijzeren tuinkassen zijn verkrijgbaar als doe-het-zelf bouwpakket.

Dit is budgettair gezien de meest toegankelijke optie en het biedt veel voldoening en ontspanning tijdens het bouwproces.

Zelf een schitterende authentieke tuinkas in uw eigen tuin bouwen is een avontuur en spannende onderneming met uiteindelijk een mooie en rustgevende authentieke serre in uw tuin als eindresultaat.

Onze zelfbouwkits zijn zorgvuldig samengesteld om zowel ervaren doe-het-zelvers als nieuwkomers in het doe-het-zelf segment te bedienen.

Ze zijn compleet met alle noodzakelijke materialen, van elegante smeedijzeren onderdelen tot heldere glaspanelen en een uitgebreid bouwplan.

De constructie van uw eigen kas is een onderneming die plezierig, ontspannend en uiteindelijk ook lonend is. Doe dit eventueel samen met uw gezin, vrienden en/of familie om de bouw ervan te faciliteren.

De eenvoud van de montage, ondersteund door onze gedetailleerde handleiding en ondersteunende klantenservice, garandeert een naadloze doe-het-zelf ervaring van begin tot eind.

Weetje: Indien u in België woont en een dergelijke serre wilt kopen, kunt u er ook voor opteren om de tuinkas door ons, DBG Classics, te laten installeren in uw tuin.

Onze smeedijzeren tuinkassen zijn op maat verkrijgbaar

Bij DBG Classics erkennen we dat elke tuin en elke tuinliefhebber uniek is, met eigen dromen en specifieke uitdagingen.

Daarom zijn we trots op onze mogelijkheid om volledig op maat gemaakte smeedijzeren tuinkassen aan te kunnen bieden.

Of u nu specifieke wensen heeft, te maken heeft met beperkingen van uw ruimte, of simpelweg op zoek bent naar iets dat perfect past bij de esthetiek van uw bijzondere tuin, ons maatwerk biedt ongekende mogelijkheden.

Elk serreproject wordt een persoonlijke samenwerking op maat van uw wensen en verlangens en kan specifiek ontworpen worden om uw persoonlijke visie tot leven te brengen.

Interesse in deze smeedijzeren tuinkas? Vraag meer informatie aan

Bent u geïnteresseerd in dit type vrijstaande smeedijzeren tuinkas op een stenen muurtje voor in uw tuin?

Vraag dan vandaag nog uw persoonlijke offerte aan en zet de eerste stap naar een architecturaal pareltje in uw tuin.

Of u nu voor de klassieke Victoriaanse serre kiest of het net iets strakker en moderner wilt, bijvoorbeeld met een aanbouwserre met plat dak, we kunnen u zeker en vast helpen om uw visie tot leven te brengen.

Elk serremodel straalt in elk geval een tijdloze schoonheid uit.

Klinkt dit als de perfecte stijlvolle aanvulling die uw tuin nodig heeft? Aarzel dan niet langer en neem gerust contact met ons op om te bekijken hoe we samen uw tuin kunnen transformeren!